ЗА ОЗ ФУД ТРЕЈД…

Оз-фуд трејд е фирма од Скопје на која основна дејност и е увоз и дистрибуција на амбалажа за храна за еднократна употреба.Нашата палета на производи се состои од алуминиумски и пластични садови, како и стиропорни тацни,чаши од стиропор,пластични чаши,разни видови на цевки алуминумска и стреч фолија .Алуминиумските садови се користат за разни видови на готвени јадења како и пластичните садови кои имаат широка примена во пакувањето на разни видови слатки,зрнеста храна и свежи салати.Исто така и тацните од стиропор си наоѓаат своја примена во делот на месната и кондиторската индустрија за пакување на разни видови на храна овошје и зеленчук.